De certificeringen zijn een bewijs van kwaliteit en professionaliteit.

Arts Aannemersbedrijf voldoet op haar vakgebied aan de hoogste normen voor veiligheid en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als opdrachtgever wilt u zekerheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Met de certificeringen, keurmerken en lidmaatschappen kunt u de kwaliteit van ons bedrijf objectief en onafhankelijk laten toetsen. Ook biedt het de zekerheid dat de kwaliteit van onze werkzaamheden, de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en de veiligheid van onze medewerkers zijn gewaarborgd tijdens de bouwwerkzaamheden. De certificeringen hangen zichtbaar aan het gebouw en zijn het visitekaartje van het bedrijf (Klik Bouwend Nederland en of Bouwgarant). Deze zijn verkregen door meer dan 80 jaar ervaring in de woningbouw. Wilt u een nieuw huis laten bouwen, wilt u verbouwen, uw monument vakkundig restaureren of heeft u plannen om een nieuw bedrijfspand of hal te plaatsen...

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 51 24 16 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.